Her finner du informasjon som ny medlem - alt fra booking av gruppetrening til tips og råd.

Vi gleder oss til å vise deg hva vi har av treningsmuligheter og ikke minst hjelpe deg til å nå dine treningsmål. 

Medlemskort

For å sjekke inn på trening trenger du et medlemskort/adgangskort. Dette får du utdelt fra resepsjonen. En av våre resepsjonister vil forklare deg hvordan kortet virker. 

Booking av gruppetimer

Vi har et bookingsystem som gjør at du kan planlegge treningen din i god tid. Etter at du har registrert deg og booket deg på en gruppetime, møter du opp på senteret minimum 10 minutter før timen for å hente ut billetten din. 

Gå til vår booking for å lese mer om de forskjellige timene og planlegg treningen i ro og fred.

Garderobe

Vi har flotte garderober med dusj og badstue. Garderobe-skapene låses med hengelås som du selv tar med. Hvis du kommer ferdig skiftet vil vi at du benytter de små skapene utenfor garderoben. Utesko skal plasseres i sko hyllene ved inngangspartiet og ikke i garderobe-skapene.

Veiledning med Personlig trener

Vi anbefaler deg å booke en 1/2 time veiledning med en av våre PT’er, slik at du kommer godt i gang. De kan vise bruk av apparater, anbefale type trening og sette opp et enkelt treningsprogram. Det er også bra for din egen motivasjon.  Pris: 149,-

Tren smart

For å lykkes med gode treningsvaner er det smart å starte forsiktig og hvis ønskelig øke treningsmengden etterhvert.  Trening to til tre ganger i uken er optimalt i starten og nok for å få utbytte av treningen.  Det handler om er å trene regelmessig over tid

Vi gleder oss til å se deg hos oss og ønsker deg lykke til med treningen.

Vi er her for deg!