En klassisk Yoga time som er perfekt for deg som vil ha en roligere tilnærming til yoga. Her settes de ulike yogastillingene sammen i et moderat tempo. Med fokus på pusten gir timen deg tid og rom til å bli godt kjent med yogastillingene og din egen kropp. 75 min. 

  • Beskrivelse

Timen starter alltid med fokus på pusten - enten sittende eller liggende. Deretter varmes kroppen opp med enkel strekk og bevegelse før vi kommer opp i stående. Videre blir du kjent med forskjellige variasjoner av solhilsen, stående styrke, rotasjoner, balanse, bøyninger, styrke av mage/rygg og strekk. I løpet av timen er det et stort fokus på individuell reise, viktigheten av alternativer og modifiseringer av stillinger slik at det tilpasses alles nivå. Timen avsluttes med en god og lang avspenning. 

Instruktøren plukker fra forskjellige retninger innenfor klassisk yoga, slik at du vil oppleve at timene kan være forskjellige med tanke på valg av stillinger.

  • Hvem passer timen for

Timen passer for alle, uansett om du er ny til yoga eller har praktisert noe før. Her vil du få gode verktøy mot stress, øke styrke, konsentrasjon og mentalt fokus.