Endelig kan Kristine tilby fysioterapi-behandlinger på Spenst Moss.

I løpet av de siste årene har treningstilbudet blitt styrket betraktelig med blant annet High Energy Gym, nye gruppetimer og en rekke nye apparater. Men på Spenst Moss tråkkes det stadig på gasspedalen, så nå står et splitter nytt behandlingsrom klart. Nå skal Kristine Clasen tilby fysioterapi-behandlinger på senteret.

Kristine har blitt et kjent ansikt på Spenst Moss. Hun startet i jobben som personlig trener og instruktør for cirka et halvannet år siden, og har stortrivdes i jobben. Men dagene har riktig nok vært kombinert med jobben som fysioterapeut utenfor senteret.

Men fra mandag 1. april ble det en stor endring på akkurat det. Virksomheten ble flyttet inn på treningssenteret og Kristine ble ansatt i en full stilling på Spenst Moss.

– Dette har virkelig blitt mitt 2. hjem. Nå er jeg her fra mandag til fredag og det er veldig gøy, sier hun med et stort smil.

For det er ingen tvil om at denne kombinasjonen blir gunstig - ikke bare for Kristine, men også medlemmene på treningssenteret.

– Jeg ser veldig fram til å utforske mulighetene som dette gir. Jeg trigges veldig av å hjelpe andre. Kroppen er kompleks og jeg har lyst til til å hjelpe kundene våre med å finne ut av plagene de har. Har man vondt et sted, trenger man ikke å stoppe treningen. Det handler om å finne riktig behandling og treningsmetode. Sammen skal vi finne gode løsninger, forteller hun lidenskapelig.

Ved siden av jobben har Kristine også travle dager som småbarnsmor, så det er ingen tvil om at hun kjenner til problematikken med å rekke treningen i hverdagen.

– Altså, av og til får man det rett og slett ikke til. Og det er helt greit. Men i hovedsak handler det om prioriteringer - at man ikke alltid prioriterer egentiden sin. Det er lurt å senke forventningene og ha lav terskel for å dra på trening. Det er mange som synes det er vanskelig å sette av tid til seg selv, men da handler det om å finne måter hvor man kan få det til i en hektisk hverdag. Gleden blir så stor av å komme i gang, sier hun videre.

– Også er det sosialt. Man møter jo så mange fine folk her på Spenst, avrunder hun.

Ønsker du å komme i gang med trening eller har behov for timer hos fysioterapeut? Eller kanskje begge deler? Da er det bare å slå på tråden til Kristine og booke en time hos oss!

  • Ta kontakt med Kristine på sentret eller på mob: 932 10 244

 

fysio             pt