Det er ingenting å lure på - Start NÅ! 

Uansett om du er godt trent eller utrent, ung eller gammel, ønsker å løpe maraton, eller gå den toppturen til sommeren, bli sterkere i hverdagen, danse deg i form, eller redusere stress - her er det et bredt utvalg av treningsmuligheter og et dyktig Team med bred erfaring og kompetanse, og ikke minst en brennende lidenskap for trening.  

  • På Spenst er det flere typer medlemskap - med og uten gruppetimer - reduserte priser for studenter/senior og ung -  slik at du finner det medlemskapet som passer deg.
  • Våre Personlig Trenere kan gi deg det ekstra kicket du trenger, den oppfølgingen du trenger og den motivasjonen du trenger uansett utgangspunkt. 
  • Vi har en komplett gruppe-timeplan med variasjon og bredde som dekker de flestes behov - gruppetrening er noe vi virkelig brenner for, og vi jobber kontinuelig med å utvikle våre 5 sal konsepter. 
  • Team Spenst består av lisensierte, dyktige instruktører som hver dag gir deg en gruppetimeopplevelse hvor mestring, treningsglede og motivasjon er i hovedfokus.
  • I vårt treningsstudio finner du moderne treningsutstyr og apparater for alle typer trening. Vi har inndelt vårt treningsstudio i forskjellige soner for de ulike treningsformer - det skaper trivsel og gir deg bedre forutsetninger for å finne den type trening som passer for deg.
  • High Energy Gym er et eget treningslokale på 800 m²  - hvor design, planløsning, miljø og konsept er helt unikt. Et funksjonelt gym med flere soner for maksimal treningsutbytte
  • Squash er gøy - og du blir svett og støl!  Husk. Squash er lett å lære og fantastisk trening. Sammenlignet med Tennis og Padel er det fysiske utbyttet hele 2- 3 ganger så høyt. Vi har 3 baner og du booker enkelt via hjemmesiden vår. 
  • På Spenst er det et fantastisk godt miljø, supre medlemmer og et Spenst Team av ansatte som virkelig gir ALT for at du som medlem skal få en strålende treningsopplevelse. 
  • I tillegg har vi gratis parkering, dusj og badstue, sterkt fokus på renhold og trivsel! 

Vi ønsker deg hjertelig VELKOMMEN til oss - sammen skal vi gjøre trening til en del av din hverdag! 

Bli medlem

Bilder av sentret!

cafee 

sykkelsal   

heg   

pt studio  

dusj 

squash   

uttøyningsrom   

heg