Vår målsetning har alltid vært å levere byens beste treningstilbud. Det vi har skapt er unikt. En god følelse for oss og et fantastisk tilbud til våre medlemmer.

 
 
SQUASH

Squash er gøy - du blir svett og støl!  Vi vil at mange flere skal prøve Squash i høst, så vi lanserer både Weekend Squash og Drop-In priser til 50 %!  Let's Squash...! 

STUDIO

På Spenst er det store luftige lokaler - flere treningssoner og rom slik at du som medlem har mange valgmuligheter. Stor apparatpark og stort utvalg av kondisjonsapparater og et eget uttøyningsrom. 

SALTIMER

Vi utvider stadig vår varierte timeplan og har flere nyheter på timeplanen som IndoorWalking - Latino - Styrke 30 (gul og blå), flere Pilates, StramOppPuls og Stretching timer - på Spenst vil du alltid finne en time som passer for deg. 

BIKE 

Fra nå av heter det BIKE - vi har en stor sykkelsal med 50 sykler - dyktige og inspirerende instruktører som gjennom sine timer gir deg en effektiv og god kondisjonstrening om det er en moderat, litt tøffere eller intervall time du velger.

YOGA 

I vår Yoga-sal har vi 11 timer i uken. Våre konsepter er Pilates, Yoga, Stretching, BodyBalance og Soma Move. 

  • Vi har et stort og dyktig team av instruktører og denne vinteren kan vi glede med flere nye instruktører også. Våre instruktører gjør alt for at du som deltager skal få en super treningsopplevelse. 
IndoorRunning-sal

Vi har en egen løpesal med 14 tredemøller - her kjøres intervall timer med instruktør i både løp og gå timer. Salen kan benyttes av alle når det ikke kjøres timer. 

HIGH ENERGY GYM 

HIGH ENERGY GYM blir omtalt av vår samarbeidspartner Casall som kanskje det råeste treningslokale i Scandinavia! 

  • Et nytt treningstilbud på Spenst. Vi har utvidet vårt treningslokale med  750 m²  - hvor design, planløsning, miljø og konsept er helt unikt.