PT-Albert: - Å hjelpe andre med trening er det beste med jobben!

21-årige Albert Bolin stortrives som personlig trener på Spenst og gleder seg enormt til fortsettelsen i 2023. – Jeg har vært her i cirka åtte måneder og mottakelsen har vært helt super. Dette er det beste miljøet jeg har vært i!

Det sier den tidligere fotballspilleren, som også har solid erfaring fra både turn, hip hop, kickboksing og bryting. Nå er det jobben som PT på Spenst som gjelder og akkurat det passer ham perfekt.

  • – Jeg liker å bli kjent med nye mennesker og ikke minst hjelpe andre med trening. Jeg tilpasser meg kundene, er positiv og lytter. Det er viktig med god kundeservice og oppfølging, sier han med et smil. Han ser på seg selv som allsidig og kan bistå i alle aldersgrupper.
  • – Jeg har kunder fra 13 til 60 år og det fungerer veldig bra. Til tross for at jeg er blant de yngste PT-ene på Spenst, så har jeg kunnskap på mange områder. I tillegg har jeg idrettsbakgrunn og kan tilpasse treningshverdagen til hvert enkelt behov. Jeg er ganske så allsidig, sier den blide 21-åringen.

Dersom du har lyst til å finne en god treningsrytme i hverdagen eller ønsker å spisse formen litt ekstra, så er Albert Bolin superklar for å bistå.

  • – Jeg har en enorm stå-på-vilje og vil lykkes på kundens vegne. Det er dette jeg brenner for og husk at alder ikke er noen hindring, avrunder Albert, som snart tar fatt på studier i fysioterapi ved siden av jobben.