Slyngetrening er en super treningsform der du bruker din egen kroppsvekt som motstand. På denne måten justerer du motstanden etter din egen fysiske tilstand. 30/45 min. 

  • Beskrivelse

Slyngetimen foregår i en egen sal med dyktige instruktører som veileder deg til å finne riktig belastning og til å utføre riktig teknikk etter ditt nivå. Gjennom timen trener du styrke, feleksibilitet, balanse og utholdenhet i funksjonelle øvelser. Slyngetrening gir en veldig god treningseffekt i og med at slyngene er "ustabile" krever det at du må jobbe med kjernen (mage- og ryggmusklene) for å ha kontroll på bevegelsene. Våre slyngetimer finner du både på gult og blått nivå. 30/45 min. 

  • Hvem passer timen for

Slyngetimer passer for alle uansett nivå. Du jobber med din egen kroppsvekt og øvelsene kan enkelt justeres til ditt nivå. Anbefaler at du prøver deg på en gul 30 min. time første gangen, da instruktøren på denne timen går tydligere og nøyere gjennom øvelsene enn du vil oppleve at det gjøres på en blå time. Slyngetrening er lett å bli hektet på da det gir en super effekt.