Timebeskrivelser

Velg en timeplan:

ikon sal

ikon sykkel


Gruppetrening: Nivåer og farger

Gule timer:

Disse timene passer for alle, spesielt for deg som ikke har trent mye.

Grønne timer:

Koordinasjon. Effektiv kondisjonstrening med trinn og kombinasjoner.Grønne timer passer for alle som har trent litt gruppetrening i sal før.

Blå timer:

Blå time er enkel og tøff. Enkel og hard kondisjons- og/eller styrketrening.Blå timer passer for deg som er litt trent fra før.Høy intensitet.

Hvite timer:

Trening for kropp og sinn. Timene har fokus på kroppsbevissthet,indre fokus, konsentrasjon, balanse, styrke og avspenning.

Oransje timer

Senior timer som passer for deg som er godt voksen. Timene er tilrettelagt og ivaretar din helse. Erfarne, kunnskapsrike instruktører veileder deg trygt gjennom treningen. Gruppetrening: Timebeskrivelser

Timebeskrivelse

 GULE TIMER

StramOpp: Styrketrening i sal. Etter en kort oppvarming benytter vi strikker, vekter og egen kroppsvekt til å styrke og stramme opp hele kroppen. 55 min.

StramOppPuls: Intensiteten på en StramOppPuls er høyere enn på en StramOpp. De første 30 min. er det kondisjon med og uten hopp, som deretter følges opp med en 30 min. styrkeøkt for hele kroppen. En super time hvor du får kombinert både kondisjon og styrke. 30/55 min.

Mor & Barn: Time hvor mor har med seg sin lille baby. Treningen er fokusert på bekkenmuskulaturen og oppstramming av de store muskelgruppene. En flott og trygg mulighet for mor og komme tilbake til normal aktivitet og form etter fødsel. Anbefaler å vente til barnet er 6 uker før du starter opp. 55 min.

Kinesis 30: Styrkeøkt fokusert på kjernemuskulatur, koordinasjon og balanse i egen kinesis-sal. Passer for alle også deg som er Godt Voksen. 30 min.

Slynge 30: Utrolig effektiv trening som fokuserer hovedsakelig på kjernemuskulatur og kroppsholdning. 30/45 min.

 

ORANGE TIMER

StramOpp 45 Senior: Kort enkel oppvarming deretter fokus på styrketrening som gjør hverdagen lettere. Passer for deg som er Godt Voksen. 45 min.

Sirkel 30 Senior: Morsom og inspirerende sirkeltime på step og styrkeapparater med fokus på styrke og kondisjon. Passer for deg som er Godt Voksen. 30 min.

Sirkel 45 Senior: Morsom og inspirerende sirkeltime på step og styrkeappatater. Vi fokuserer ekstra på styrketrening de siste 15 min. Passer for deg som er Godt Voksen. 45 min.

Slynge 30 Senior: Styrketrening i slynge med fokus på indre kjernemuskulatur, en sterk overkropp og styrke rundt hofteledd. Du blir godt veiledet i teknikk og tilpassede øvelser. 30 min.

 

BLÅ TIMER

HøyPuls: Kondisjonstime med enkle trinn, tøff musikk, høy intensitet med både hopp og løp. 30/55 min. 

Bodypump: Styrketrening som utfordrer deg og gjør deg sterk. I løpet av timen trener du alle kroppens større muskelgrupper ved hjelp av en vektstang. Med ditt eget valg av vekter inspireres og utfordres du til å nå de resultater du har bestemt deg for. 55 min.

StepStyrke: En tøff intervalltime der vi veksler mellom kondisjonstrening på stepkasser og styrketrening med stang og frivekter. 55 min.

Bootcamp: Effektiv og tøff time organisert som stasjonstrening. Vi tar i bruk PT-salen hvor vi har et stort utvalg av styrkeutstyr. Time for deg som liker å bli pushet men samtidig ha en energisk og morsom treningsøkt! 55 min.

CXWORX 30: Knall effektiv mage/core trening, vi jobber med egen kroppsvekt, vektskiver og strikker for maksimal effekt. Økt funksjonell styrke, skadeforebyggende og forbedrer dine sportsaktiviteter. Supert å kombinere denne timen med andre timer (sykkel, kondisjonstimer) eller som enkelttime. 30 min.

STYRKE 30: Ren og effektiv styrketime ″back to basic″, med baseøvelser for hele kroppen. 30 min.

STYRKE 45 (HIIT): Høyintensiv intervalltrening (HIIT) for å øke muskelstyrke og kondisjon. Her brukes skivestang, vektplater og manualer for å øke treningseffekten. 

SomaMove: En pulsdrivende form for bevegelighetstrening. Den utfordrer både styrke, kondisjon, bevegelse, balanse og spenst. Timen er satt sammen av flytende bevegelser inspirert fra yoga, kampsport og dans. Individuell trening i gruppe hvor målet er å forene samspillet mellom kropp og sinn. Tid: 45 min.

Slynge 45: Tøff time med utfordrende slyngeøvelser. 45 min.

Løp Intervall 30: En tøff 30 min løpsøkt på tredemølle hvor det jobbes med både fart og kapasitet.Tid: 30 min. 

 

GRØNNE TIMER

SH’BAM: En perfekt måte å danse seg i form på. Med enkle og hete dansetrinn, blir du en stjerne på dansegulvet. Med en blanding av listepop, velkjente klassikere og latinske rytmer blir SH’BAM både en morsom og sosial treningsopplevelse. 55 min.

ZUMBA: Festlig time med masse treningsglede, inspirert av latin-amerikanske dansestiler, blandet med musikk fra hitlistene. Passer for alle. 55 min.

DANCE: Fartsfylt time for deg som liker koreografi, dans og oppbygning av trinn og kombinasjoner. 

 

HVITE TIMER

Yoga: Yoga er trening for kropp og sjel, med positiv effekt på bevegelighet, styrke, pust, konsentrasjon og kroppsbevissthet. Timen avsluttes med avspenning. 60/75 min.

Bodybalance: En perfekt blanding av yoga, tai chi og pilates som gjør deg konsentrert, sterk og rolig. Ved hjelp av nøye utvalgte bevegelseskombinasjoner trener du styrke, balanse og bevegelighet til vakker og tilpasset musikk. 60 min.

Stretching 30/45: Her er det fokus på pust, sinnsro og dyp tøying av de største muskelgruppene for å øke bevegligheten i kroppen. En motsats til en stressete hverdag, og/eller supplement til annen trening. Timen foregår på matte under rolige omstendigheter. 30/45 min. 

…………Sykkel: Timebeskrivelser

TIMER PÅ SYKKEL

Sykkel GUL: Timen for deg som vil trene enkelt, men alikevel få en god effekt for kondisjonen. Med herlig inspirerende musikk er denne timen perfekt. 30/45/55 min. Timen passer for alle!

Sykkel 30 Senior: Enkel og morsom konsdisjonstrening, hvor vi får opp pulsen til god musikk. 30 min. 

Sykkel BLÅ: Sykkeltime til tøff musikk og løype med flere bakker/topper. Vi anbefaler at du har syklet Sykkel Gul en stund før du begir deg ut på en Sykkel Blå time. 55/30 min.

Sykkel 90: En interalltime med periodisering i fht. antall intervaller og instensitet. Tid 90 min. 

Alle våre sykkeltimer har Suunto (hvor du kan følge pulsen din på storskjerm) og løypeprofil. Pulsbelter kan kjøpes i vår resepsjon. 


 
Spenst Moss
Ryggeveien 96
1528 Moss
Tlf. 69 23 60 10
Faks 69 23 60 11
E-post moss@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern