Team Spenst

Navn: Team Spenst

På Spenst vil du møte dedikerte, dyktige og inspirerende ansatte som er genuint intressert i trening og ønsker å spre treningsglede.  

Våre resepsjonister er alltid tilgjengelig gjennom hele vår åpningstid - og med et smil hjelper de deg med det meste du måtte lure på. 

Våre instruktører er dyktige, inspirerende og ønsker å motivere deg til en fantastisk treningsopplevelse. De alle brenner for gruppetrening og ønsker å spre treningsglede til ALLE uansett hvordan form du er i. 

Våre Personlig trenere er genuint intressert i deg som menneske og ønsker å hjelpe deg å nå dine mål, uansett hvor store eller små de er. De har lang erfaring, er dyktige, og tilpasser treningen til hvert enkelt ønske og behov. 

Våre barnepassere er en herlig gjeng med gutter og jenter som gleder seg over å leke og passe på dine barn mens du er å trener. 

Våre kostholdskonsulenter har lang erfaring og udannelse innen kost og helse. De brenner for å hjelpe deg med vekt og riktig kosthold. 

For oss alle er Spenst mer enn bare en arbeidsplass - og vårt ønske er å formidle gode treningsvaner - spre treningsglede og dele kunnsap om trening. 

Trening for ALLE er vårt motto!

Spenst Moss
Ryggeveien 96
1528 Moss
Tlf. 69 23 60 10
Faks 69 23 60 11
E-post moss@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern