Om oss

Om oss


Spenst Moss er byens største treningsenter (3200 kvm) – med det beste aktivitetstilbudet for alle mellom 3 mnd og 90 år!

Senteret ble etablert allerede i 1983, og har tilbudt mossinger mange forskjellige treningsformer under disse årene. Flere av våre medlemmer har vært med siden begynnelsen – og det er vi stolte av! 

Når du trener på Spenst vil du forstå hva vi mener med treningsopplevelse. Våre lokaler er store og luftige med gjennomtenkte løsninger for de ulike treningsavdelingene. Her er det treningstilbud for alle.

Spenst Aktivitetspark er en drøm for barn og foreldre. Barna har en masse moro i trampoliner, sklier og klatrevegger imens foreldrene trener. Det er lagt opp slik at barn kan utvikle koordinasjon, balanse og motorikk, samtidig som de har det gøy sammen med andre barn. Dette er et unikt familietilbud.

Vi har et personal som er genuint interessert i trening og som ønsker å hjelpe deg til å nå dine målsetninger. Vi kan love at vi skal gjøre alt for at du skal trives.


Spenst er en medlemsklubb, hvor medlemmene har krav på optimal
service og oppfølging. Vi etterstreber å gi våre medlemmer full
valuta for medlemskapet gjennom vårt unike treningstilbud.

Nye Spenst

Vi søker kontinuerlig å optimalisere vårt medlemstilbud gjennom investeringer i nye lokaler eller utbygging av eksisterende. I sommer har vi foretatt en total renovering - en stor investering til glede for våre medlemmer. Spenst Moss har blitt landets flotteste treningssenter. 

Vi har stort fokus på smittevern - og følger fortløpende helsedirektoratets råd og retningslinjer for smittevern.

SAMMEN SKAPER VI TRYGG TRENING!


Bilder fra senteret:

(Klikk på bildene)

Spenst Moss
Ryggeveien 96
1528 Moss
Tlf. 69 23 60 10
Faks 69 23 60 11
E-post moss@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern