Personlig trening - PT


Trening med personlig trener

En PT hjelper deg med din trening uansett mål og trenings erfaring. Flere prioriterer bruk av personlig trener fordi det er motiverende og gir resultater. Vi har meget dyktige personlige trenere på Spenst som gjennom ulike PT program vil tilrettelegge treningen etter dine behov.

Våre forskjellige PT tilbud :


PT50 som er vårt mest populære tilbud hvor du har god tid til å trene hele kroppen - treningsøkten varer i 50 min. Vi rekomanderer at du starter med
PT 50 hvis du ikke har prøvd det tidligere eller er ny på Spenst.

PT25 er tilpasset deg som har begrenset med tid eller vil trene et konsentrert program under høy intensitet. Treningsøkten varer 25 min. 

PT DUO for deg som vil trene med en personlig trener i 50 minutter og vil trene sammen med noen. En personlig trener veilder og hjelper dere begge to under en hard PT-økt. 

PT Gruppe Tren med en Personlig trener i gruppe (3-8 personer), og nyt både effekten og treningsgleden sammen med likesinnede. Gruppen trener en gang i uken gjennom 8 uker. Innholdet i timen er enten satt av PT, eller det er en åpen gruppe hvor du selv er med på å bestemme hva som skal trenes, om det er et felles mål dere setter, eller dere ønsker å trene mot en event sammen. Du får uansett en ekspert som utformer økten etter gruppen og deltakernes evne, og som samtidig motiverer alle gjennom treningen for å oppnå maksimalt resultat. Det gir en ekstra motivasjon å trene sammen og med profesjonell oppfølging underveis blir treningen målrettet og variert som garantert gir deg resultater. Ved å dele en PT, deler dere også utgiftene. 

Vi har et godt etablert PT-team på senteret. Alle er sertifiserte trenere med høy kompetanse. Treningen foregår for det meste i egen PT-sal. Vi jobber etter en filosofi der treningen skal gi en allsidig tilnærming, men veldig tilpasset dine behov. 

Nina Einander

Nina Einander

- AFPT Personlig trening
- NIH Treningsveileder/PT
- Grunnfag Anatomi/fysiologi
- Kurs rehabilitering og kosthold
- Mykje Meir PT
- 20 år i Sats/Spenst 

Mobil: 95 07 00 55
Mail: nina@einander.no

Daniel Reinoso

Daniel Reinoso

- NIH Personlig trener
- Bachelor i sportsmanagement (USA)
- Sertifisert kettlebell-instruktør
- Tidligere fotballspiller


Mob: 97 66 71 63
Mail: sirreino@hotmail.com

Stine Rui

Stine Rui

- AFPT Personlig trener
- Mykje Meir PT
- Tidligere friidrettsutøver

 

Mob: 94 11 52 94
Mail: strui85@gmail.com 

Spenst Moss
Ryggeveien 96
1528 Moss
Tlf. 69 23 60 10
Faks 69 23 60 11
E-post moss@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern