PT Start

PT Start


PT START – den beste måten å komme i gang på!

Vi på SPENST  ønsker at du skal få den best mulige starten på ditt medlemskap, og vi tilbyr deg derfor en time (45 min) med din egen personlige trener (PT) som er inkludert i medlemskapet. Denne timen kan du benytte deg av innen 3 mnd etter signering av årsmedlemskap.

Våre PT´er er sertifiserte fra en godkjent PT-utdanning og holder et faglig høyt nivå. I tillegg setter vi fokus på kompetanse innen fagområdene pedagogikk, coaching og vi vil til enhver tid ta hensyn til dine personlige behov og preferanser, slik at opplevelsen din når du møter våre trenere blir så positiv som mulig!

Hva skjer på PT-timen din?

Det aller viktigste for en trener i begynnelsen av et samarbeid, er først og fremst å bli bedre kjent med deg og hvorfor du ønsker å trene hos oss. Dere vil på den første avtalen derfor sette dere ned på et egnet sted for å ta en hyggelig prat der dere sammen definerer en god og riktig målsetning, for deretter å finne den beste løsningen for å nå målet. PT´en din vil underveis foreslå en foreløpig treningsplan de neste ukene, som inneholder de mest fornuftige aktivitetene for at du skal komme nærmere målet ditt og ha det gøy samtidig. En slik treningsplan kan f.eks. inneholde individuell kondisjon- og styrketrening, men også en anbefaling av hensiktsmessige gruppetreningstimer som passer dine målsetninger og ambisjonsnivåer.


Spenst Moss
Ryggeveien 96
1528 Moss
Tlf. 69 23 60 10
Faks 69 23 60 11
E-post moss@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern