Våre medlemskap

Våre medlemskap

NYE SPENST

Vi har foretatt en omfattende renovering og ønsker dere velkommen til landets flotteste treningssenter - et fantastisk miljø av mosjonister og aktive i alle aldre!

Vår filosofi er å skape gode miljøer og soner for individuell trening og det beste tilbudet for gruppetrening. Vi skiller oss fra andre vanlige treningssentre - vi legger vekt på design og detaljer med en målsetning om høyest mulig kvalitet og trivsel for våre medlemmer.

Pluss Medlemskap

Medlemskapet gir deg tilgang til alle våre aktiviteter. Du kan kombinere styrketrening i studio med gruppetrening på våre 5 salkonsepter og spille squash på ledige baner. Dette gir deg muligheter til å trene variert og det er viktig både med tanke på motivasjon og utbytte av treningen. Pluss er vårt mest populære medlemskap.

Basis Medlemskap

Medlemskapet gir deg tilgang på individuell styrke- og kondisjonstrening og alle fasiliteter - men gjelder ikke for våre salkonsepter og squash.

Senior medlemskap

Fysisk aktivitet er viktig hele livet, og kroppen responderer på trening uansett alder. På Spenst kan du trene i et sosialt og flott miljø, hvor vi også har egne timer for seniorer.

Familie medlemskap

Spenst er et senter for familien - her kan alle trene og ha det gøy. Ved henvendelse kan vi tilpasse et familie-medlemskap etter deres ønske. 

Spenst er byens største treningssenter og har som mål å levere de beste treningsopplevelsene til deg. Hos oss får du de største fasilitetene, det beste og mest varierte innen trening. 

 

Bli medlem

Øverst finner du våre medlemskap. Velg og fyll ut person- og betalingsopplysninger for å fullføre kjøpet.

Spenst Moss
Ryggeveien 96
1528 Moss
Tlf. 69 23 60 10
Faks 69 23 60 11
E-post moss@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon Personvern