Våre medlemskap

Våre medlemskap og kurs

Velkommen til SPENST Moss

Medlemskap på Spenst Moss innebærer at du kan trene på alle våre aktiviteter. Du kan kombinere styrketrening i studio med gruppetrening i sal, og spille squash på ledige baner. Dette gir deg muligheter til å trene variert og det er viktig både med tanke på motivasjon og utbytte av treningen.

Treningsguiden og Veiledning
Fri veiledning følger med alle medlemskap på Spenst. Treningsguiden er et motivasjons - og oppfølgingsprogram med en verdi kr 750,-. som du som Spenst medlem får inkludert i ditt medlemskap. 

Senior medlemskap
Fysisk aktivitet er viktig for menneskers helse hele livet, og viktigheten øker med alderen. Fysisk aktivitet spiller en viktig rolle i å opprettholde livskvalitet og uavhengighet hos eldre. Friske eldre responderer like bra på regelmessig fysisk aktivitet som yngre.

Vi har også egne timer tilpasset seniorer på Spenst – ta kontakt med oss så for du vite mer!

Familie medlemskap
Ta med familien på Spenst – her kan alle ha det gøy! Vi utvikler stadig vårt tilbud for barn og ungdom. Kontakt oss for mer informasjon.

Spenst er byens største treningssenter og har som mål å levere de beste treningsopplevelsene til deg. Hos oss får du de største fasilitetene, det beste og mest varierte innen trening. 

Som medlem hos SPENST Moss får du tilgang til det største utvalget av gruppetreningskonsepter og det beste innen treningsutstyr og funksjonell trening. For deg som vil trene mens barna er i aktivitet har vi Spenst Aktivitetspark. Vi har treningsveiledere som hjelper deg i gang og vi hjelper deg hele veien. Ønsker du enda tettere oppfølging, har vi høyt kvalifiserte personlige trenere som venter på deg.

 

Vi har rabatterte medlemskap for student, seniorbarn og ungdom 

 

Slik blir du medlem - online:

Velg det medlemskapet som passer best for deg (velg en fane øverst på siden), og klikk på VELG for å gå videre.

Når du har valgt medlemskap, fyller du ut person- og bankkontoopplysninger for å fullføre kjøpet.

Spenst Moss
Ryggeveien 96
1528 Moss
Tlf. 69 23 60 10
Faks 69 23 60 11
E-post moss@spenst.no

Levert av Spectra AS - Powered by Webon